Reviews

Reviews

N

Helderheid

N

Nieuw perspectief

N

Heling

Dit is hoe cliënten de sessies ervaren:

Uniek

Wat jij in je behandelingen doet Willem, is erg speciaal en heb ik nooit eerder gehoord of gezien. Ik merk dat door jouw aanwezigheid en energie mijn veld uitgenodigd wordt zich te openen, waardoor ik bij stukken kom waar ik alleen niet bij kom. Hierdoor zorg je tijdens de reading voor veel bewustzijn over mijn thema’s. En tijdens de healing voel ik de energieën verschuiven.

Wat ik prettig vind is dat we in de sessies samen werken in plaats van dat ik het alleen moet doen. Je kijkt mee in m’n systeem. En je maakt dat ik me veilig en daardoor vrij voel. Ik mag zijn wie ik ben.

Je maakt in de sessies gebruik van enorm veel kennis vanuit uiteenlopende theorieën en filosofieën. Zo lijk je alles te weten over onze zielegeschiedenis, over familielijnen en andere dimensies maar ook over bijvoorbeeld hormonen, het  (zenuwstelsel) lymfesysteem of bijnieruitputting.

En dat alles communiceer je heel duidelijk in voor mij begrijpelijke taal.

In de zeer lastige periodes waar ik de afgelopen jaren mee heb geworsteld, is de weg naar meer zelfvertrouwen, meer voelen en zien waar ik door mijn overtuigingen mezelf klein hield, enorm verruimd. Ik voel me steviger en zoveel meer in verbinding met mijzelf.  En ik voel de meeste innerlijke groei dankzij mijn sessies samen met jou.

Ik ben enorm dankbaar dat jij er bent!

Auri, Nijmegen

Veel gebeurd

Dag Willem, heel hartelijk dank voor je talent, aandacht en werk.
Ik vond het een heel prettige, open en humorvolle eerste ontmoeting.
Veel gebeurd, maar ook veel vrijgegeven, zoals jij dat zo mooi zegt, en dat laat ik nu rustig zakken.
Marije, Amsterdam

Helderheid

Je stelde mij erg op mijn gemak voordat we begonnen. Fijn dat ik mijn vraag kon stellen en dat je het hebt ontrafeld voor mij. De dingen die je tegenkwam waren heel herkenbaar. Het was alsof ik een bevestiging kreeg van wat er lange tijd sluimerde. Tegen het einde van de sessie kwam er een soort helderheid over mij, het voelde heel licht en opgeruimd. De volgende dagen bleef die helderheid erg aanwezig. Willem, dank je wel!

Marianne, Leiden

Meer ruimte

Gedachtes en gevoelens die mij beperken worden getransformeerd waardoor ik zoveel meer ruimte heb in mijn leven. Wat er gebeurt kan ik nog steeds niet helemaal bevatten. Ik merk alleen dat het werkt!
Margreet, Utrecht

Wat een kado

Dank Willem, je bent een van de meest prachtige lichtwerkers die ik ooit ben tegengekomen. Dank voor de innerlijke reis door alle lagen heen in mijzelf. Ontdekken waar aan gewerkt mag worden…wat een cadeau. Magisch, eerlijk, liefdevol en diepgaand! Ik blijf bij je terugkomen.

Maragrita, Nijmegen

Fantastisch resultaat

Ik ken Willem al een paar jaar en regelmatig kijken we naar waar ik op dat moment mentaal en fysiek tegenaan loop, de dingen die me blokkeren. Vervolgens behandelt hij mij via zijn Quantum Healing methode met een altijd fantastisch resultaat op deze thema’s. Een aanrader voor oplossingsgerichte mensen zoals ik met weinig geduld.

Erik, Aalsmeer

Anders reageren

Willem kijkt op een diep niveau met je mee in je hele systeem en helpt je, met jouw toestemming, om dat wat jou niet meer dient, los te laten en energie af te voeren die blokkerend werkt in wat je werkelijk wenst. Wat ik gemerkt heb na 2 sessies rondom 1 thema, is dat ik meer inzicht heb gekregen over hoe en waar het patroon ontstaan is. Belangrijker nog, merk ik dat er meer ruimte in me is gekomen om anders te reageren in situaties en niet meer automatisch vanuit mijn oude patronen. Ik vind Willem een respectvol en warm persoon, je bent snel op je gemak bij hem.

Petra, Wageningen

Verbonden met mezelf

Willem werd mij aangeraden omdat ik niet lekker in mijn vel zat. Eigenlijk weet ik nooit zo goed wat voor effect dit soort sessies hebben, maar ik dacht, ik probeer het gewoon gelijk. Echter, na 3 of 4 weken kwam ik erachter dat ik mij al een tijd erg goed voelde. Toen ben ik gaan bedenken sinds wanneer dat was: dat bleek het moment van de sessie met Willem te zijn. Ik heb direct nog een sessie geboekt. Thanks Willem! Ik voel me meer verbonden met mezelf en ik voel me nog steeds goed.

Rajendre, Enkhuizen

To the point

Willem ontdekt snel waar blokkades zitten, heeft veel kennis en heelt en reset je. De sessies zijn to the point en geven mij een breder perspectief op mijn eigen ontwikkeling!

Nelleke, Amsterdam

Zonder oordeel

Willem is meesterlijk in energiewerk. Hij is in staat blokkades te helpen losmaken en op te lossen en weet feilloos de weg hierin. Met respect en zonder oordeel mij geholpen. Mijn weg is vrij gemaakt en er zullen vast nog velen volgen. Dank je wel Willem, je doet het op een hele prettige wijze.
Christien, Ugchelen

Uit verstrikkingen stappen

Vanaf jonge leeftijd heb ik een hoge bloeddruk en ik voelde in mijn onderstroom dat dit niet medisch is maar meer te maken heeft met mijn familiesysteem. Tijdens onze eerste kennismaking is er veel ‘schoongemaakt’ en dit heeft geresulteerd in het afscheid kunnen nemen van de medicatie voor de hoge bloeddruk. Heel fijn!. Met deze erg positieve ervaring ben ik de afgelopen jaren vaker naar Willem teruggegaan om issues die ik tegenkwam te helen. Elke sessie met Willem gaf veel licht en liefde, kreeg ik een nieuw perspectief aangereikt, kwam er onderdrukte energie vrij en zorgde ervoor dat ik uit mijn verstrikkingen kon stappen. Dit alles zorgt er voor dat ik mijzelf dit gun als ik dit nodig heb in mijn proces. Willem werkt op een hele fijne toegankelijke, zorgzame en liefdevolle wijze waardoor ik mij ook echt kan overgeven aan het universum. Echt een gevoel van vertrouwen om licht en liefde haar werk te laten doen! Kortom als je er voor open staat kan ik je Willem alleen maar aanraden om jezelf dit cadeau te doen!
Jacqueline, Amstelveen

The root cause of ill-being

Willem’s sensitive, understanding and compassionate nature make his practice the safest space I have had the chance to encounter in all my years of need for integrative therapy. Willem is a very knowledgeable guide with a lot of personal experience in a wide range of Life phenomena beyond the scope of everyday perception. By delving deeper within ourselves with us, Willem invites us to acknowledge, understand and integrate the root cause of ill-beings. His quantum healing techniques bring to peace even the most buried traumatic experiences by infusing them with loving Awareness and healing Light. After exploring many other techniques, Willem’s sessions remain my preferred and most-transformative practice. Because of the safety, precision & depth of his work, with softness, patience and care. And his unique way of combining energy healing with heart-centered understanding and soothing presence.

Hugo, Toulouse (Frankrijk)

Inzicht

Ik heb een aantal behandelingen gehad bij Willem. Deze hebben mij meer inzicht gegeven in mijn eigen gedragspatronen en familiepatronen en daar is zeker heling van toepassing. Willem heeft mij ondersteund in mijn ontwikkeling. Hij heeft mij geholpen met een stuk bewustwording, heling en transformatie van emotionele en gedragspatronen. Ik ben zeer tevreden!
Sharon, Utrecht

Prettige aanpak

In een paar weken tijd voel ik me heel veel beter en zijn dingen ook echt getransformeerd. De aanpak van Willem vond ik heel prettig, omdat hij ook echt ‘samenwerkt’, ik voelde me erg bij hem op mijn gemak. Bovendien zet hij zich voor 200% in om het maximale resultaat te bereiken en daar heb ik nu iedere dag profijt van!

Anneke, Den Haag

Eczeem verdwijnt

Ik ben nog steeds onder de indruk van de sessie van vorige week! Sindsdien begint het eczeem zienderogen weg te trekken. Verder voel ik me een stuk beter dan voorheen en ook meer op aarde: dat ik helemaal op aarde ben i.p.v. met mijn hoofd in de wolken. En ben ook veel minder moe! De sessie heeft me veel inzicht gegeven waar ik verder mee kan werken. Dus nogmaals dank!!

Lianne, Amsterdam

Openbaring

Voor mij was het een openbaring om nu de 3e keer bij Willem een sessie te ondergaan. Hij geeft mij het gevoel dat ik serieus genomen word en dat ik duidelijke antwoorden en oplossingen voor mijn problemen aangereikt krijg, waar ik in mijn dagelijks leven echt iets mee kan. Buiten zijn bekwaamheid om was het voor mij erg verrassend dat hij de eerste therapeut is, waarbij de rollen niet zo gingen, dat ik heel snel de rol als therapeut overnam. Ik werk zelf o.a. als spiritueel therapeut en heb aardig wat heldervoelende eigenschappen en het is bij andere therapeuten vaak voorgekomen dat ik zelf de hulpverlener werd, in plaats van hulp te krijgen. Heel sterk en kundig van Willem!
Herbert, Tolkamer

Ontwaken

Het voelde gelijk goed ons eerste contact. Vertrouwd. Het uitlijnen in het veld maakte me zwaar en sterk geaard. Dat was er nog steeds op de tafel. Ontspannen in een diepere laag. Heb als therapeut uit interesse natuurlijk eerst wel willen volgen wat je deed. Later ook weer losgelaten om te laten gebeuren wat er mag gebeuren. Inderdaad het gevoel gehad dat het nog doorwerkt in de nacht en nu. Het voelt als super ontwaken in je diepere bewustzijn…. Helderder… duidelijker… Veel meer in verbinding met alles wat is… Ook een beetje in je ‘eigen’ coconnetje zitten. Comfortabel dat wel. Wauw wat een mooi gevoel is het om in contact met het veld te mogen staan. Dat voelt super goed! Voor nu een fijne ervaring. Afwachtend wat het me nog meer gaat brengen! Bedankt! Really like this style! I would recommend this!

Diederick, Amsterdam

Exceptional experience

Meeting and working with Willem has been a truly profound and exceptional experience. We have worked together for over two years on being present, staying grounded, past life traumas and experiences and so much more. A lot of the healing is quite personal however with Willem’s calm, genuine energy and nature you feel completely comfortable opening up and sharing with him.
The knowledge and range Willem can access is exceptionally unique, sincere, authentic and incredible. He has been a wonderful guide and friend to both myself and my partner, and has really helped us become more connected to ourselves and also to help us understand each other.
I would recommend Willem to everyone. He has a very light, tranquil and inspirational presence and I hope I always have Willem in this life and in any future lives. Thank you for all that you do Willem, you are truly an amazing being!
Sanaya, Zürich (Zwitserland)

Wil je ook je ervaring delen, gebruik dan onderstaand formulier.
Bij voorbaat veel dank!