Mijn reis

Mijn reis

N

Helderheid

N

Nieuw perspectief

N

Heling

Mijn reis

Al vroeg in mijn leven heb ik behoorlijk wat nare ervaringen opgedaan, waaronder het verlies van mijn vader. Doordat mijn moeder niet kon omgaan met emoties en haar eigen bord behoorlijk vol lag, werd mij geleerd emoties te onderdrukken en haar toch vooral niet lastig te vallen. Mijn iets oudere broer en ik waren twee nakomers en we werden altijd aangeduid als “de kleine mannen”. Er was weinig tot geen ruimte voor een eigen identiteit. Dit alles maakte dat ik, toen ik begin twintig was, geen idee had wie ik was. Ik had me altijd gericht op de ander, ging conflicten uit de weg en wíst ook helemaal niet wat ik dacht, voelde of wilde. En natuurlijk voelde ik mezelf raar en niet goed genoeg. Ik deed wat van me werd verwacht en het leven gaf me weinig vreugde.

In 1989 kreeg ik mijn persoonlijke wake-up call in de vorm van een auto-ongeluk dat ik niet had overleefd als ik mijn autogordel niet om had gehad. Een zoektocht naar mezelf langs diverse therapeuten begon. Maar niks leek echt te helpen.

Thuiskomen door een kijkje in de ziel

Een medestudent aan de theateropleiding nam me mee naar een vrouw in België die healings gaf. Dat was een moment van thuiskomen. Ik weet nog dat ik dacht: “eindelijk iemand die me ziet!”. Zij keek vooral op het niveau van de ziel en ze kon aangeven waar de diepste oorsprong van mijn thema’s lag. Veelal in vorige levens. Opeens werd mij duidelijk waar de thema’s waar ik mee worstelde vandaan kwamen. Dit gaf zoveel ruimte. Door de inzichten en de healingsessies is er heel veel opgeruimd en kwam mijn genezing eindelijk op gang.

Deze vrouw bood me aan mij, gezien mijn aanleg, op te leiden tot energetisch reader en healer. Daarmee begon een ontdekkingsreis door het grotere perspectief van het bestaan. Ik ontdekte gaandeweg deze reis de waarheid over wie wij als mensen zijn, onze eerste natuur. Dit heeft tot een enorme verdieping geleid, die nog steeds gaande is.

Herkenning

Door mijn eigen processen begrijp ik heel goed wat mijn cliënten doormaken als ze ergens in ‘gevangen’ zitten. Het is mijn passie geworden om anderen te helpen zichzelf te verlossen van (diepgewortelde) belemmeringen en helemaal zichzelf te zijn.

Willem van Eekelen

Opleidingen

Reading en tranformatie- healing

Deze opleiding van Ellen Slok in Gent (B) leerde mij te vertrouwen op mijn waarneming, het lezen op zielsniveau en het werken in karmische (vorige levens) lijnen.

Quantumhealing Touch of Matrix

In deze opleiding van Günther de Jong en Peter Rombouts leerde ik de basisprincipes van de quantumfysica die wat mij betreft ten grondslag liggen aan alle healingsvormen. Bij hen volgde ik ook het traject tot Touch of Matrix trainer.

Familieopstellingen en systemische werk

Van Jan en Elvira Velsen leerde ik de geheimen van het systemisch werk en familieopstellingen. Het leerde me om naast de karmische lijnen ook te werken in de genetische lijnen.

Satsang

De afgelopen jaren heb ik satsangs bijgewoond van Hans Laurentius, Isaac Shapiro, Bentinho Massaro, Gangaji, Yessica Alaya Sillikens en Tom Driessen. Via hen ontdekte ik wie of wat we werkelijk zijn: oneindig bewustzijn.

Naast deze opleidingen heb ik in de loop der jaren via diverse workshops en korte opleidingen kennis en ervaring opgedaan op het gebied van Thèta-healing, Matrix Energetics, Soul Body Fusion, VortexHealing®, Aura & Chakra healing, Inner Child work, Emotional Freedom Techniek (EFT), Voice Dialogue, Stargate facilitation, Eye Movement Desensitization and Reprocessing (EMDR), Ademwerk, diverse meditatietechnieken, yoga, tantra en bio-energetica.

Prettige aanpak

In een paar weken tijd voel ik me heel veel beter en zijn dingen ook echt getransformeerd. De aanpak van Willem vond ik heel prettig, omdat hij ook echt ‘samenwerkt’. Ik voelde me erg bij hem op mijn gemak. Bovendien zet hij zich voor 200% in om het maximale resultaat te bereiken en daar heb ik nu iedere dag profijt van!

Anneke, Den Haag

Fantastisch resultaat

Ik ken Willem al een paar jaar en regelmatig kijken we naar waar ik op dat moment mentaal en fysiek tegenaan loop, de dingen die me blokkeren. Vervolgens behandelt hij mij via zijn Quantum Healing methode met een altijd fantastisch resultaat op deze thema’s. Een aanrader voor oplossingsgerichte mensen zoals ik met weinig geduld.

Erik, Aalsmeer

Wil je op zoek naar jouw innerlijke rust en verbinding met jezelf?

Ik begeleid je graag op je reis