Energy healing

N

Helderheid

N

Nieuw perspectief

N

Heling

N

Helderheid

N

Nieuw perspectief

N

Heling

Energy healing

Bij Energy healing, het woord zegt het al, nodigen we je energieveld uit om te herstellen. Je energie kan verstoord raken door tal van oorzaken. Vaak dragen we energetisch traumatische ervaringen uit onze vroege jeugd mee met de daarbijhorende niet verwerkte emoties. Ook kunnen we energetisch gezien dingen “dragen” voor onze voorouders. Op zielsniveau brengen we verstoringen mee uit vorige levens. En ook kan het zijn dat de energie van anderen aan je is blijven plakken. Dit alles noemen we verstoringen in je energieveld.

En die kunnen zorgen voor vermoeidheid, depressieve gevoelens, twijfel, verslavingen, een burn-out, gepest worden, please-gedrag, te veel moeten van jezelf, angstaanvallen of fysieke klachten en ziektes. Om maar wat te noemen. De verstoringen in je energieveld kunnen maken dat je vastloopt. Of dat je gewoon niet helemaal happy bent. Maar wat je ook probeert om je beter te voelen, niets lijkt te helpen. Het liefst zou je vrij willen leven vanuit innerlijke rust en verbinding met jezelf. Dat ongemakken en onrust plaats maken voor ontspanning.

Energy healing: inzicht en herstel

Een sessie energy healing kan je daarbij helpen. Op een zachte en liefdevolle manier krijg je inzicht in de verstoringen die de werkelijke oorzaak zijn van je klachten. Bij de healing wordt je energieveld hersteld, zodat je weer ‘heel’ en vrij kunt worden.

Energy healing

Energy healing geeft je:

=

Inzicht in wat jou in de weg lijkt te staan om volledig vrij te zijn

=

Het gevoel weer lekker in je vel te zitten

=

Verlossing van oude blokkerende overtuigingen

=

Innerlijke rust, ontspanning en (zelf)vertrouwen

=

Groei in bewustzijn

Energy healing

Energy healing geeft je:

=

Inzicht in wat jou in de weg lijkt te staan om volledig vrij te zijn

=

Het gevoel weer lekker in je vel te zitten

=

Verlossing van oude blokkerende overtuigingen

=

Innerlijke rust, ontspanning en (zelf)vertrouwen

=

Groei in bewustzijn

Herstellen van je energieveld

Als energetisch therapeut help ik je om je energieveld te herstellen. Energy healing gaat uit van het idee dat verstoringen in je energieveld klachten kunnen veroorzaken. Samen snorren we die verstoringen op en proberen helder te krijgen waar het nou in de diepte over gaat. Dit is voor een deel zelfonderzoek, waarbij ik je natuurlijk ondersteun. Daarnaast zal ik ook een reading doen van je energieveld. Het kan zijn dat we daarbij in vorige levens terecht komen of juist in de  voorouderlijn. Wat het ook is, we brengen in beeld wat het onderliggende thema bij je klacht is. Daarna nodigen we de verstoringen in je energieveld uit om te smelten, te transformeren of te verdwijnen.

Quantum healing Amsterdam

Energy healing vanuit het hart

Tijdens de energy healing maak ik contact met jouw energieveld vanuit het Zuiver Bewustzijnsveld, ook wel de Bron genoemd. Dit contact ontstaat vanuit het hart, omdat het hart de toegangspoort is tot dit oneindige bewustzijn. Vanuit deze staat van bewustzijn nodigen we herstel van je verstoorde energieveld uit en vindt heling plaats.

Energy healing online

Sinds 2006 geef ik energy healing-sessies in mijn praktijk in Amsterdam. Woon je niet in Amsterdam, geen probleem. Het is ook mogelijk om online sessies te doen via Zoom. Kijk hier voor meer info.

Over mij

Mijn naam is Willem van Eekelen en ik ben energetisch therapeut. Door ervaringen in mijn eigen leven begrijp ik wat je doormaakt als je ‘vastzit’. Het is mijn passie om je te helpen bevrijden van belemmeringen door energy healing.

Al op jonge leeftijd had ik het gevoel er niet echt bij te horen en als nakomer in een conservatief gezin kreeg ik maar weinig ruimte om een eigen identiteit te vormen. Aanpassen werd mijn tweede natuur, waardoor ik geen idee had wie ik nou echt was of wat ik wilde. Tot een auto-ongeluk me bijna het leven kostte…

Achteraf bezien was dat een groot cadeau. Want door de innerlijke zoektocht (en de vele opleidingen die ik volgde) werd mij veel duidelijk over wie ik ben. Dat de thema’s waar ik mee worstelde uit vorige levens, m’n vroegste jeugd of uit het familiesysteem kwamen. Zelfonderzoek en energetische healing hebben mij geholpen om mezelf op een liefdevolle manier te verlossen van diepgewortelde belemmeringen.

In de afgelopen 17 jaar heb ik met veel dankbaarheid ook anderen mogen begeleiden in hun ontdekkingstocht naar hun eerste natuur en hun bevrijding.

Ervaringen van cliënten

Zonder oordeel

Willem is meesterlijk in energiewerk. Hij is in staat blokkades te helpen losmaken en op te lossen en weet feilloos de weg hierin. Met respect en zonder oordeel mij geholpen. Mijn weg is vrij gemaakt en er zullen vast nog velen volgen. Dank je wel Willem, je doet het op een hele prettige wijze.
Christien, Ugchelen

Helderheid

Je stelde mij erg op mijn gemak voordat we begonnen. Fijn dat ik mijn vraag kon stellen en dat je het hebt ontrafeld voor mij. De dingen die je tegenkwam waren heel herkenbaar. Het was alsof ik een bevestiging kreeg van wat er lange tijd sluimerde. Tegen het einde van de sessie kwam er een soort helderheid over mij, het voelde heel licht en opgeruimd.  Willem, dank je wel!

Marianne, Leiden

Z

Oud zeer heeft plaats gemaakt voor bewustzijn en helderheid

Door een kijkje in de diepere lagen in jezelf en energie reading heb je het ‘oude zeer’ kunnen doorgronden en losgelaten. Je bewustzijn is gegroeid en je hebt helderheid over je thema op het diepste niveau. Dat inzicht geeft je de ruimte en vrijheid om keuzes te maken die wel bij je passen.

Z

Innerlijke rust, ontspanning en zelfvertrouwen

Waar je tot nu toe altijd onrust ervaarde en het gevoel had dat de dingen anders moesten zijn dan ze waren, voel je nu dat het goed is. Dat jíj goed bent, zoals je bent. Je hebt de weg vrij gemaakt voor authenticiteit en je kunt vanuit rust en vertrouwen weer jezelf zijn.

Z

Meer energie en levensvreugde

Je voelt je lichamelijk en mentaal veel lichter en je begint weer lekker in je vel te zitten. Je merkt dat je eindelijk jouw volle potentieel kunt leven en alles voelt veel helderder. Alsof het nu pas echt begint te stromen en jouw licht kan stralen!

Ben je klaar voor energy healing?

Als je een duidelijke JA voelt, plan dan een afspraak in.

 

Online

Mijn praktijk is in Amsterdam. Liever een sessie online? Dat is heel goed mogelijk. Lees hier meer informatie.